Placera ut fler hjärtstartare!

Idag är det 10 000 personer som drabbas av plötsligt hjärtstopp och inte befinner sig på sjukhus. Av dessa är det så få som 500 som räddas! Jag har sett en del, för på tivoli och nöjesfält händer det en hel del, eftersom det är många personer per dag som besöker dessa platser. Om en person drabbas av plötsligt hjärtstopp är de första minuterna kritiska. Genom att ha tillgång till en hjärtstartare omgående, är chansen större att rädda personen som drabbas av plötsligt hjärtstopp. Om vi ser till att det placeras ut mer hjärtstartare, sådana vi finner på Hearty.se, samt att vi utbildar fler att använda dem, så kan siffran som räddas gå från 500 till 5000. Det är en ganska stor skillnad, och att då se till att investera i detta kan vara väl värt det. Nästa gång kanske det är du själv eller någon du känner som drabbas.

Bakom Hearty.se hittar vi Elia Malmsten och Klas Granström och de startade sitt företag för att kunna förenkla möjligheter för alla, företag och privatpersoner, att välja ut och köpa fler hjärtstartare.

Köp en hjärtstartare

Om vi ser till att all fler personer köper hjärtstartare och lär sig hur man ska använda dem. Så kan vi rädda fler liv. Om vi dessutom lär andra att använda dem och framför allt våga använda dem, så kan man rädda fler ännu liv. Besök hearty.se där det går att köpa:

  • Hjärtstartare
  • Batterier
  • Elektroder
  • Skyltar
  • Produkter för att träna
23 Mar 2016