Roligt för alla

Nöjesfält och tivoli i all ära, men det är inte alltid man har möjlighet att besöka dessa. Det finns dock andra roliga aktiviteter som man kan göra tillsammans. En sådan sak är bubbleball. Denna aktivitet går att boka hos bestevent.se. Bubbleball är en slags fotboll, fast ni har på er jättestora bubblor. Denna idé kom till 2011 då två norska killar så att säga uppfann det. Detta är en aktivitet som passar familjer, kompisgäng och arbetskamrater.

Bubble Ball passar alla tillfällen

Bubble Ball som aktivitet passar alla typer av events och målgrupper och kan göras om ni vill ha en familjedag eller om ni är ett kompisgäng ute på äventyr. Det är även en perfekt aktivitet för en möhippa eller en svensexa. Arbetskamrater på ett företag kan boka in bubbleball som kickoff eller som en övning inom teambuilding.

Det går även att lägga till en så kallad 4-kamp. Då spelar ni först Bubbleball, sedan så får ni även tävla inom jättesäckhoppning, prickskjutning mot ett mål och dragkamp.

Boka hos Best Event

Best Event heter det företag som erbjuder dessa aktiviteter. Ni kan bo vart som helst i Sverige, då de tar emot bokningar från hela landet. De har kontor i städer som Umeå, Stockholm och Malmö. Med best Event kan ni skräddarsy en heldag tillsammans och få minnen för livet. Glöm inte att ta med kameran! Då kan ni både ta kort och filma alla tokigheter och på så vis uppleva dem om och om igen.

15 Jan 2016