Nöjen att göra i Göteborg

Liseberg AB driver nöjesparken Liseberg som invigdes i samband med Jubileumsutställningen i Göteborg 1923. Nöjesparken har 41 åk- och upplevelseattraktioner, spel och lyckohjul, musikscener, dansbana och ett stort antal restauranger och serveringar i en grönskande parkmiljö. I nära anslutning till nöjesparken finns bekvämt och praktiskt boende i form av hotell, vandrarhem, stugby och camping – anläggningar som är öppna året runt, liksom showkrogen Rondo.Källa: Liseberg

Ska man besöka en fast nöjespark och befinner sig i Göteborg, så ska man besöka Liseberg! Lisberg har funnits i många herrans år och har bara växt sig större för varje år som går. Här kan unga och gamla roa sig kungligt och det finns något för alla. Åkattraktioner, restauranger, caféer, uppträdanden och danser. Säsongen är inte bara sommartid utan Liseberg innehar sommarsäsongen, som pågår från slutet av april till mitten av oktober, julsäsongen som inleds i mitten av november och avslutas i mellandagarna samt en veckas höstlovsöppet. I år, 2015, kommer dessutom en ”ny” säsong, Halloween! Därutöver har Liseberg öppet för konferenser och annat under hela året om!

Utöver Liseberg, så har Göteborg även en hel del annat att erbjuda den nöjeslystna eller upplevelsesugna! Testa Universeum som ligger granne med Liseberg, åk den berömda Paddan eller besök Slottskogen! Göteborg har nåt för alla!

8 Jul 2015