Tjäna pengar till laget och roa er!

I alla tider har lag, skolklasser och föreningar haft behov av att tjäna pengar. Det har funnits olika sätt att tjäna pengar till laget eller klassen. Ofta är det dock produkter man säljer. Att tjäna pengar till laget behövs, för att kanske åka på träningsläger, eller för att köpa in utrustning. Men det kan även vara så att skolklassen eller laget vill göra något roligt tillsammans så som att gå på tivoli tillsammans. Ett bra sätt att tjäna pengar på, är att sälja ewear. Ewear är kläder för sport och fritid, som är snygga att se på, bekväma att bära och dessutom hög kvalitet till lågt pris. Många personer utövar idag någon form av sport eller fritidsaktivitet och behöver då kläder som passar till detta.

Vad tjänar laget?

När ni som lag, klass eller förening säljer, så kan ni sälja i två olika paket. Dessa paket kostar 160 kronor eller 300 kronor för kunden. Det paket som kostar 300 kronor, ger 60 kronor till ert lag och paketet för 160 kronor ger er 50 kronor per sålt sådant. Att sälja ewear:

  • 50 Sek i vinst per sålt paket
  • En kollektion som är trendig och lättsåld!
  • Lätt och bekvämt för er att sälja
  • Leverans varje vecka

Tjäna pengar på enkelt sätt

Kläder från ewear är lätta att sälja och gör att ni snabbt tjänar pengar till laget. Dessa pengar kan ni sedan lägga på allt det som ert lag behöver.

30 Oct 2015